Elhunyt Béky Laszló - egykori óvári gazdász – aki gyakorló agrármérnökből az ország legkiválóbb természetgyógyásza lett (1939-2023)

Életének 84. évében meghalt Béky László – egykori óvári gazdász - természetgyógyász, aki a család beszámolója szerint „példamutató méltósággal viselt betegség után 2023. február 1-én este teremtőjéhez költözött”.

A temetése Farkasréten lesz, február 21-én, kedden, 14.00 órakor.

Az óvári gazdászok mély fájdalommal búcsúznak tőle, nyugodjon békében!

Bővebben...

Meghívó - XLVII. Gazdászbál, 2023. február 18.

Meghosszabbított jelentkezési lehetőség 2023. február 12-ig! Újra Gazdászbál! A járványügyi helyzet miatt sajnálatosan az utóbbi 2 évben nem találkozhattunk, azonban idén rendhagyó módon 2023. február 18-án (szombaton) ezt pótoljuk! Találkozzunk immár 47. alkalommal! Nagy szeretettel várjuk a bálozni vágyókat az idei Gazdászbálon!

Bővebben...

A Felvidéken jártunk - Látogatás a Szlovákiai Agrárkamaránál

2022. november 22-én látogatást tettünk a Szlovákiai Agrárkamaránál (AKS), ahol Ing. Helena Patasiova (Patasy Ilona) kamarai elnök fogadott bennünket. A látogatás célja a meglévő kapcsolatok ápolása és elmélyítése volt. Intézményünk képviseletében Dr. Szakál Pál professzor emeritus, Kovács-Csomor Zsolt és Dr. Cser János c. egyetemi tanár vettek részt a kapcsolatok újrafelvétele és a további együttműködés tárgyában.

Bővebben...

Elérhető a GazdászBiblia 2. kiadása!

Értesítjük az Óvári Gazdászokat és további érdeklődőket, hogy a GazdászBiblia 2. kiadása elérhető a Gazdászbolt kiadványai között. Ez a kis könyvecske 2022-ben már a második kiadását érte meg, mely a jubileumi kiadványhoz képest kissé bővített kiadásban jelent meg. Miben különbözik az első kiadástól?

Bővebben...