Beszámoló a XXIV. Országos MÉTE TDK konferenciáról

A Szegedi Tudományegyetem 60 éves Mérnöki Kara és a Magyar Élelmiszertudományi és Technológiai Egyesülete 2022. május 16-án rendezte meg Szegeden a XXIV. Országos MÉTE TDK Konferenciát, ahol olyan hallgatók mutatták be dolgozataikat, akik élelmiszertudományhoz kapcsolódó tudományos kutatásokat végeznek. Karunk hallgatói is megmérettétek tudásukat, illetve előadták eddigi tudományos kutatási eredményeiket.

Bővebben...

Közlemény - elmarad a májusi Gazdászbál

Tájékoztatás a XLVII. Gazdászbál lemondásáról

Tisztelt Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a legnagyobb igyekezetünk ellenére a jövő hét szombatra (2022.05.14.) tervezett XLVII. Gazdászbál pótlásának lemondásáról döntöttek a bál főszervezői.

Bővebben...

Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia - 2022. május

A Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Tanácsa és Hallgatói Önkormányzata 2022. április 27-én rendezte meg a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia (TMDK) és Tehetségnap tavaszi rendezvényét, ahol több száz egyetemi hallgató 35 szekcióban összesen 305 előadáson mutatta be eddig elért tudományos kutatási eredményeit. 

Bővebben...

Precíziós Agrártájoló: a leginnovatívabb technológiákkal találkoztak a mosonmagyaróvári hallgatók

Az innovációk és a mezőgazdaság digitalizációja nyújtotta lehetőségek álltak a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári kara által megrendezett Precíziós Agrártájoló elnevezésű kiállítás fókuszában. Az eseményen a hazai agrárszektor legjelentősebb szereplői vettek részt. A hallgatók és az eseményre érkező középiskolás diákok a jövő technológiáival találkozhattak.

Bővebben...