Meghívó és Program - Óvári Gazdász Évfolyamok Találkozója

Ahogy a korábbiakban kiküldött meghívónkból már értesültetek róla, a mosonmagyaróvári Alma Mater, Akadémiánk a 2018/19-es tanévben ünnepli alapításának 200. évfordulóját. Az ünnepi programsorozat zárásaként 2019. május 25-én (szombaton) Gazdász-évfolyamokon Átívelő Találkozót tartunk, melyre minden egykori hallgatónkat és oktatónkat, az egyetemi karhoz kötődő személyeket nagy tisztelettel várunk.

Bővebben...

Évfolyamokon átívelő évfolyam-találkozó május 25-én a 200. évfordulós ünnepségek zárásaként!

Kedves Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Mint már előttetek is ismert, a mosonmagyaróvári Alma Mater, Akadémiánk a 2018/19-es tanévben ünnepli alapításának 200. évfordulóját. Az ünnepi programsorozat zárásaként 2019. május 25-én Gazdász-évfolyamokon Átívelő Találkozót tartunk, melyre minden egykori hallgatónkat és oktatónkat, az egyetemi karhoz kötődő személyeket nagy tisztelettel várunk.

Bővebben...

Magas rangú elismerésben részesült Dr. Varga Zoltán

Dr. Varga Zoltán, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar Víz- és Környezettudományi Tanszékének egyetemi docense az agrometeorológia oktatása és kutatása területén végzett kiemelkedő tevékenységéért PRO METEOROLÓGIA emlékplakettet vehetett át.

Bővebben...

Prof. Dr. Pinke Gyula az MTA doktora lett

Az óvári gazdászok népes családja nevében gratulálunk Dr. Pinke Gyula professzor úrnak a Magyar Tudományos Akadémia Nagytermében 2019. február 13-án lezajlott nagy sikerű védéséhez és az odaítélt MTA doktora címhez!

Bővebben...