Gazdászbolt

2014. február végével megnyitottuk internetes boltunkat, melynek termékkatalógusa ide kattintva válik elérhetővé. Online gazdászboltunk termékpalettáját folyamatosan bővítjük, jelenleg számos, az Alma Materhez kötődő emléktárgy, könyv, hanghordozó és ruházati cikk közül válogathatnak leendő megrendelőink (a termékek megtekinthetők, felpróbálhatók SZE MÉK Szaktanácsadó és Továbbképző Intézetében).

A katalógusból kiválasztott termékek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül rendelhetők meg. A megrendelő e-mailben kérjük feltüntetni a termék(ek) pontos nevét (egyes ruházati cikkeknél típust, színt, méretet) és darabszámot, illetve a megrendelő nevét, pontos címét, valamint a számlázási adatokat.

A megrendelt termékeket - a végösszeg számlaszámunkra (MKB Bank, 10300002-10630479-49020018) történő átutalását követően - a megadott címre postázzuk, vagy telefonos egyeztetés (06 70 453 94 18) után személyesen is átvehetők a SZE MÉK Szaktanácsadó és Továbbképző Intézetében (Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2.).