Fórum

Tisztelt Látogatók! Kedves Gazdászok!

A Fórum létrehozásával elsődleges célunk, hogy közösen még interaktívabbá tegyük az Óvári Gazdászok Szövetsége honlapját, amely reményeink szerint az első számú kapcsolattartási pont lesz az óvári gazdászok számára. Egyúttal egy olyan felületet szeretnénk biztosítani mindenki részére, ahol véleményét, elképzeléseit, ötleteit, vagy csupán az óvári gazdászok népes családja számára írt üzeneteit, gondolatait a család többi tagjával - "Venezuelától Beziig" - képes megosztani. Az internet szinte kiaknázhatatlan mértékű lehetőséget biztosít számunkra. Tehát csak a gazdászember kreativitásán, azaz rajtunk múlik, hogyan élünk ezen eséllyel, és miképpen töltjük meg tartalommal e Fórumot - amely a régi barátságok, kapcsolatok felelevenítésétől kezdve az ide érkező hozzászólásokon, ötleteken, véleményeken keresztül reményeink szerint a honlap fejlesztéséhez, teljesebbé tételéhez is hozzájárul majd.

Ahogy a Nyitólapunkon is olvasható: "Legyen a kapcsolatunk interaktív!" Adj hírt magadról, oszd meg véleményed, lépj velünk kapcsolatba az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül! Minden gondolatot, sort nagyon szívesen fogadunk, azokat kérés szerint megosztjuk többi látogatónkkal is, közkinccsé tesszük ezen az oldalon! Várunk a régi gazdászok soraiba, "akiket szerteszét sodort az élet, de az Alma Mater összeköti őket."

 


2014. január 2. - Dr. Ferenczi Zoltán:


Kedves Elnök Úr!
Nagy örömmel olvasom az Óvári Gazdászok honlapját.
Gratulálni szeretnék a honlap szerkesztőinek a szép megoldásokért, a gazdag tartalomért. Mindig csodáltam azokat az embereket, akik közösséget tudnak építeni, tartósan fenntartani.
Tevékenységükkel hazánk egy szép szegletét tudják úgy bemutatni, hogy a kételkedők is szeretni fogják e hazát és a magyar agráriumot.
Én magam is az Óvári Akadémián tapasztalt érzelmekkel építettem közösségeket Győrben és lakóhelyemen.
Vivát Akadémia!
Őszinte tisztelettel: Ferenczi Zoltán


Válasz - Óvári Gazdászok Szövetsége:


Kedves Tanár Úr!
Igen jól eső érzéssel olvastam soraidat! Azonnal rengeteg emlék jutott eszembe a 80-as évek első feléről. Az az elképzelés, amely vezérelt bennünket a honlap megálmodásakor leveleden keresztül is bizonyosságot nyert, hogy érdemes volt.
A célunk is az volt, hogy összekötő kapocs legyünk az ősi Alma Materünkhöz oktatóként, hallgatóként, dolgozóként vagy szimpatizánsként kapcsolódó emberek között. Lelkesedésünk és lendületünk az ilyen visszajelzések miatt csak erősődhet.
Munkádhoz sok sikert, a magánéletben jó egészséget kívánok:
Fazekas Imre


2014. január 1. - Füzi Tamás (2013):


Tisztelt Fazekas Imre Elnök Úr!
Kedves Németh Attila Titkár Úr!
A NymE-MÉK Hallgatói Önkormányzatának nevében kívánok sikeres, szép Új Esztendőt! Jó egészséget, és sok-sok eredményes munkát a jövőben!
Üdvözlettel
Füzi Tamás
HÖK általános alelnök


2013. december 26. - Dr. Orbán József Levente (1969):


Tisztelt Elnök Úr és Titkár Úr!
Kedves Imre és Attila!
Nagyon szépen köszönöm a szívből jövő jókívánságaitokat, melyekhez hasonlóakat kívánok én is a magam és feleségem Panni nevében is!
Gratulálok a Szövetség vezetőinek a tartalmas és zsúfolt 2013-as év programjaihoz. Sajnos csak néhány rendezvényen tudtam részt venni, de azokon jól éreztem magam, sőt meghatódva gondoltam elődeinkre.
Kívánom, hogy legyen hasonlóan gazdag az új esztendő és természetesen erőtök se fogyjon a megvalósítás során!!!
Üdvözletemet küldöm igaz barátsággal: Orbán József L.


2013. december 25. - Horváth Farkas Péter (2008):


... Az egész szövetségnek boldog karácsonyt!
HFP


2013. december 24. - Prof. Dr. Veszeli Tibor (1961):


Kedves Imre és Attila!
Köszönet az egész évi munkátokért, én is kívánok kellemes ünnepeket és békés, nyugodt új esztendőt az ősi Alma Mater kebelében.
Baráti üdvözlettel
Veszeli Tibor


2013. december 24. - Dr. Hegyi Judit (1991):


Kedves Imre és Attila!
Nektek is nagyon szép karácsonyt kívánok,meg persze sok kitartást és eredményes munkát az új évre!
Judit


2013. december 23. - Béky László (1963):


Kedves Imre és Attila!
Ugyanezeket kívánom én is.
Szeretettel
Béky László


2013. december 23. - Dr. Cser János (1975):


Kedves Elnök Úr, Titkár Úr!
Köszönöm az ünnepi jókívánságokat és az új konstellációban való eredményes együttműködést! További hasonló sikeres eredményeket, Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
Dr. Cser János


2013. december 23. - Nagy Zoltán (1976):2013. december 23. - Dr. Goda Mátyás (1995):


Boldog, Békés, Szeretetben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Bővelkedő Sikeres Új Esztendőt Kívánok, a magam és kollégáim nevében is,
Üdvözlettel
Goda Mátyás


2013. december 18. - Dr. Varga Zoltán (1996):


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok!
Zoli


2013. december 16. - Székely Zoltán:


Székely Zoltán művészettörténész
múzeumigazgató
Hansági Múzeum


2013. december 8. - Dr. Kósa Lajos (1965):


... Megragadom az alkalmat hogy e sorok útján is gratuláljak a Vezetőségnek az egyre színvonalasabb rendezvényekhez!
Csak így tovább! Köszönjük!
Üdv.: Kósa Lajos  


2013. szeptember 15. - Gergácz Istvánné (1973):


Tisztelt Gazdász Szövetség!
Először is gratulálok a színvonalas honlapotokhoz! A hét végén ismertették meg velünk ezt a nagyszerű Óvári Gazdászok Szövetsége szerveződést, amelyről most hallottam először a 40. évfolyam-találkozónkon. Szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy Fekete István közismert írónk is az Óvári Akadémia hallgatója volt,1926-ban végzett, a Hanság ihlette gyönyörű tájleírásait. Mindenki ismeri ifjúsági regényeit (Tüskevár, Kele) két felnőtteknek szóló regénye (Zsellérek és a Gyeplő nélkül) kifejezetten a gazdász élet szépségeiről és nehézségeiről szól .Megérdemelne a honlapon egy emlékeztető és figyelemfelkeltő cikk a nagyszerű és közismert íróról. Szeretettel ajánlom nektek.
Munkátokhoz sok sikert és kitartást kívánok 40 éve végzett óvári gazdász Gergácz Istvánné (Lukács Erzsébet)


Válasz - Óvári Gazdászok Szövetsége:


A nagyszerű gazdász-íróról szóló cikkünk már olvasható A hónap témája blog c. rovatunkban 45 éve jelent meg Fekete Istvánnak az Alma Mater számára ajánlott műve címmel.