Ismételt felhívás az Alma Mater bicentenáriumi ünnepségsorozatára!

Idén ősszel indulnak a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának szélesebb közönséget érintő jubileumi programjai! November 10-én mindenkit várunk az Ünnepi Gálára az UFM Arénába!!! Ünnepeljük együtt az alapítás 200. évfordulóját és Európa legrégebbi, folyamatosan működő agrár-felsőoktatási intézményét!

ÜNNEPI GÁLA - 2018. november 10.

UFM Aréna, Mosonmagyaróvár (Forrás: facebook.com/movarena.hu)

 

A közelgő események közül két rendezvényre kiemelten invitálunk minden jelenlegi és egykori hallgatót, oktatót, munkatársat, illetve a karhoz kötődő érdeklődőket. Az első a 2018. november 10-én (szombaton) megrendezésre kerülő nagyszabású Ünnepi Gála. Ennek meghívója az alábbi linken keresztül érhető el:

http://ovarigazdasz.hu/images/hirek/2018/1110_gala/meghivo_gala_20181110.pdf

Az eseményen történő részvétel mindenki számára ingyenes, azonban a helyszínül szolgáló UFM Aréna korlátozott befogadóképessége (1200 fő) miatt regisztrációhoz kötött. Az Ünnepi Gálát még aznap este egy Nosztalgia találkozó követ az egyetemi kar "B" épületében, amelyre szintén nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt (ez a program opcionálisan már tartalmaz önköltséges részt is a vacsora- és az italfogyasztás tekintetében). A regisztrációs felület az alábbi linken keresztül érhető el:

http://mek.sze.hu/unnepi-gala

 

ÓVÁRI GAZDÁSZ ÉVFOLYAMOK TALÁLKOZÓJA, 2019. május 25.

"Öreggazdász-találkozó" az 1920-30-as években (Forrás: Hansági Múzeum) 

 

Egy későbbi, szintén minden Alma Materünkhöz kötődő személyt érintő programpont az Óvári Gazdász Évfolyamok találkozója lesz. A jóval kötetlenebb jellegű eseményt 2019. május 25-én rendezzük meg az ünnepi tanév utolsó nagy megmozdulásaként a Várárokban. A szervezőknek itt is szüksége van a vendégek várható létszámára, így kérnek minden részt venni szándékozót, hogy az alábbi linken keresztül regisztráljon be a programra:

http://mek200ev.sze.hu/evfolyamtalalkozo-urlap

 

A BICENTENÁRIUMI EMLÉKÉV RENDEZVÉNYNAPTÁRA

 

Az alábbi linken keresztül újra továbbítjuk azt a programfüzetet, amely az mosonmagyaróvári egyetemi kar alapításának 200. évfordulója alkalmából szervezendő további összes eseményről nyújt bővebb tájékoztatást.

Ahogy a különböző csatornákon már beszámoltunk róla, az ünnepségsorozat idén januárban indult útjára, de a jubileumi tanév és a szélesebb közönséget inkább érintő programok főként az ősszel kezdődnek.

http://ovarigazdasz.hu/szovetseg/esemenyek/1102-az-ovari-akademia-bicentenariumi-emlekevenek-rendezvenynaptara.html

 

További kérdés vagy kérés esetén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állunk rendelkezésre!

 

Üdvözlettel:
Fazekas Imre, ÓGSz elnök
Németh Attila, ÓGSz titkár