Nyílt napot tartott a Széchenyi István Egyetem

Mintegy háromezren érdeklődtek a Széchenyi István Egyetem képzései iránt a 2017. január 11-én megtartott Nyitott Kapuk rendezvényen, ahol Alma Materünk megjelenését az Óvári Gazdászok Szövetsége is támogatta.

Már a campus parkolójában álló traktor vonzotta a kíváncsi tekinteteket, s egyben hirdette az egy éve az SZE égisze alatt működő mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar képzéseit.

A Kisalföld napilap beszámolója szerint az érdeklődő fiatalokban mostanra különösebb figyelemfelhívás nélkül is tudatosodott, hogy a győri egyetem már nem csak győri, és a két csatlakozott kar is az SZE-t jelenti már a most egyetemre készülő generáció fejében.

Alma Materünk külön is rendezett, illetve rendez tájékoztató napot Mosonmagyaróvárott 2017. január 13-án és 2017. február 3-án, azonban standjukat már Győrben is számos érdeklődő kereste fel. Szövetségünk a Szemes Művek Kft. és néhány lelkes támogatónk jóvoltából állatsimogatóval és bemutató tárgyakkal segítette egyetemi karunk megjelenését a rendezvényen.

 

Forrás: Kisalföld, 2017. január 13. (részletek)
Fotó: Fazekas Imre