Educatio - 2015. január 22-24.

Három napon keresztül fogadta az érdeklődőket a 15. alkalommal megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Syma Rendezvényközpontban Budapesten. Az eseményen Szövetségünk az Alma Mater tevékenységének bemutatását segítette.

A felvételizők számára rendkívül széles tájékozódási lehetőséget biztosított, hiszen nemcsak a magyarországi oktatási intézmények, hanem a külföldi egyetemek, főiskolák is képviseltették magukat. Mindezek mellett tankönyvkiadók, nyelviskolák is jelen voltak. A Nyugat-magyarországi Egyetem egy egységes, az összes Kart magába foglaló nyitott standdal várta a felvételizőket, amely az Egyetem egységét és a Karok közti átjárhatóságot volt hivatott szimbolizálni.

Karunk mindhárom napon a legnagyobb igyekezettel próbálta megszólítani és meggyőzni az érdeklődőket egy vidéki Egyetem kis Kara által nyújtott lehetőségekről és előnyökről.

Összegzésként megállapítható, hogy van még hová fejlődnünk, azért, hogy mi is kihagyhatatlan információforrások legyünk a következő Educatio kiállításon.

Mosonmagyaróvár, 2015. január 27.

Vighné Takács Erika tanulmányi koordinátor

 

Az eseményről bővebben: http://kiallitas.educatio.hu/

Forrás: http://www.mek.nyme.hu/index.php?id=1764