Fél esztendeje indult útjára a "virtuális kampusz"!

Új honlapunkat ez év májusában indítottuk. Meghirdetés nélkül, elektronikus levelek által azért valamelyest ismerté vált - de inkább szájról-szájra terjedt, mint a népmese. Jelenleg ott tartunk, hogy naponta legalább 40-50, de volt hogy közel 300 látogató kereste fel "virtuális kampuszunkat" (2013. augusztus 20. - 1500 oldalmegtekintéssel)!

Azt megfigyeltük, hogy ha egy közösségi oldalon valaki ismerőseivel megosztja honlapunk elérhetőségét, akkor - érthető módon - időszakonként megugrik a látogatottság.

Lehet, hogy önmagában a szavak: "Óvári Gazdász", elegendők ahhoz, hogy látogatókat vonzzunk és valaki hosszú időt töltsön el nálunk Kanadától egész Nyugat-Európán keresztül, Iránon és Vietnamon át Új-Zélanddal bezárólag. Az elmúlt 6 hónapban a világ 39 - sokszor legtávolabbi - országainak 375 településéről érkeztek látogatóink.

Ha értik a most leírt szavainkat, akkor gazdász üdvözlettel és egy virtuális öleléssel kívánunk nekik minden jót!

Külön teszem fel jobbomat pacsira annak a svédországi városból látogató személynek, aki egy alkalommal több mint 1 órát töltött el honlapunkon, de itthonról is volt közel 120 percet nálunk időző látogató (lehet, hogy csak elaludtak).

Kérünk is mindenkit, aki nem rest, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailre küldjön véleményt, ötletet, vagy akár kérést számunkra. Az érdekesebbeket vagy a közérdekűeket - de akár valakinek a megkeresését is - a Fórum oldalunkon megjelenítjük. Így utolérhetitek akár a rég nem látott ismerőst, barátot, szerelmet... (persze bonyodalmat nem kívánunk okozni) diszkrét kérést diszkréten kezelünk.