Meghívó - Gyertyafényes vacsora, 2013. december 13. (péntek)

Kedves Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Ne riasszon el benneteket az időpont, garantáljuk, hogy nem hoz ránk szerencsétlenséget! Gondolom annál inkább fogja szolgálni kapcsolataink, barátságaink, együvé tartozásunk erősítését. Ez az est nem bál, nem protokolláris megjelenés, hanem a kötetlen beszélgetések, helyzetelemzések és eszmecserék estéje.

Természetesen lehetőségünk van pár mondatos éves teljesítményértékelésre, jókívánságok átadására és jövőbeni elképzelések egyeztetésére. Ezen az estén szeretnénk születésnaposokat köszönteni, és elismerni jó pár nagyszerű ember jó cselekedetét.

Az előrejelzések szerint a közelmúlt fiatal gazdászai találkozhatnak nagy vagy kis cégek vezetőivel, az egyetem tanári karából jó néhány személlyel. Sem az öltözet, sem a beosztás, sem a világmegváltás sikeressége nem fontos. Ami fontos: az a tisztelet az ősi Alma Mater és egymás iránt.

Azokat is igen nagy tisztelettel várjuk, akik még Óvári Gazdászként talán soha nem voltak eddig egyetlen rendezvényen sem. Az Egyetem Étteremben egy jót vacsorázni nosztalgiából is érdemes, persze mellette azért biztosítunk halk, de felhangosítható remek zenét. Külön öröm akkor ér bennünket, ha valaki mutató ujjával felfelé jelzést ad, és rázendít ("Gyere velem a tanyára...").

Tudom, hogy rengeteg hivatalos, társadalmi és közéleti esemény kerül megrendezésre az esztendő végén, de ha megteheted, mi igen nagy szeretettel várunk!

 

Gazdász üdvözlettel:


Fazekas Imre
ÓGSz elnök

 

 

A rendezvény részletes meghívója ide kattintva tölthető le!