Jubileumi Néptánc Est - 55 éves az Óvári Gazdász Néptáncegyüttes

Az „Óvári Gazdász” Néptáncegyüttes fennállásának 55. évében tartandó Jubileumi Néptánc Est 2013. november 9-én 16 órai kezdettel kerül megrendezésre, melyre ezúton szeretnénk meghívni Önöket és kedves Családtagjaikat.

A rendezvény helyszíne a Flesch Károly Kulturális Központ (Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 14.) lesz, ahol 16.00 órától a „régi idők” emlékképeinek – fotók, filmek, video-felvételek – vetítésével kezdődik a vendégvárás. A néptánc-népzene bemutató 18 órakor indul a színházteremben. A belépőjegy ára 1.500,- Ft.

A műsorban az Együttes jelenlegi csoportjai, az „Ifjak” és „Seniorok”, valamint vendégként a mosonmagyaróvári Lajta Néptáncegyesület és a jánossomorjai „Tititá” Néptánccsoport szerepelnek.

Kérjük részvételi szándékukat (jegyigényüket) az alábbi telefon, vagy e-mail útján jelezzék! A belépőjegyeket a műsorra igényük szerint a pénztárban is el tudjuk helyezni, melyet a műsor kezdete előtt vehetnek át, vagy 2013. október 20-tól a Kulturális Központ pénztárában elővételben megvásárolhatnak.

 

Tisztelettel és szeretettel várunk minden érdeklődőt a Jubileumi rendezvényre!

 

Mosonmagyaróvár, 2013. október 11.

 

Dr. Orbán József
az Egyesület vezetősége nevében

 

T: 20/5842696, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.