Agrármajális - 2013. május 18.

Nagy sikerrel zárult május harmadik szombatján az Óvári Gazdászok Szövetsége és a Synlab Hungary Kft. által szervezett Egészségnappal egybekötött Agrármajális.

Az esemény a hagyományokhoz híven a Lajta-Hanság Zrt. Háromtölgy utcai Lőterén 10 órakor kezdődött. A szokásos programok - bográcsos ételek készítése, lövészet - lebonyolítása mellett idén a Synlab Hungary Kft. közreműködésével és támogatásának segítségével még család- és gyermek-barátabbá sikerült alakítanunk az eseményt, amely többek között különböző játék- és sportprogramokkal, illetve ugrálóvárral színesedett. A megújult helyszínen, jó hangulatban lezajlott majálison főzőversenyre is sor került, az étkeket háromfős zsűri értékelte.

A Dr. Nagy Frigyes által a majálison készített képek alább kinagyíthatók: (A képek rendelkezésre bocsájtását ezúton is köszönjük!)

A szervezők köszönetüket fejezik ki azok felé, akik a majális kínálatát italokkal, süteményekkel színesítették, valamint ételek készítésével hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!

Külön köszönjük Takács Gábornak (Lajta-Hanság ZRt.), Boros Piroskának és Wetter Katalinnak (Synlab Hungary Kft.) a szervezés és lebonyolítás során nyújtott nélkülözhetetlen segítségüket, illetve Fazekas Mihálynak a kitűnő hangtechnikai szolgáltatást, valamint közreműködő partnereinknek - Aqua Kft., Darnó-Hús Kft., Kozári utazó vidámpark, Lajta-Hanság ZRt., Lipóti Pékség, Nyugat-magyarországi Mobilitás Iskolaszövetkezet, Nyme MÉK HÖK, NymE MÉK Tangazdaság és Szemes Művek Kft. -, hogy közreműködésükkel hozzájárultak az esemény sikeres lebonyolításához!

Végül, de nem utolsó sorban az Óvári Gazdászok Szövetsége  háláját és köszönetét fejezi ki Dr. habil. Kalocsai Renátó ügyvezető igazgatónak és a Synlab Hungary Kft.-nek, hogy közreműködésükkel és támogatásukkal létrejöhetett az idei, programokban bővelkedő Agrármajális!

Folytatás következik 2014. május 17-én!