Közlemény - elmarad a májusi Gazdászbál

Tájékoztatás a XLVII. Gazdászbál lemondásáról

Tisztelt Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a legnagyobb igyekezetünk ellenére a jövő hét szombatra (2022.05.14.) tervezett XLVII. Gazdászbál pótlásának lemondásáról döntöttek a bál főszervezői.

A COVID járvány következtében a januárban még csak elhalasztott bált a lehető legnagyobb igyekezettel pótolni szerettük volna a kitűzött májusi időpontban.

Az utolsó pillanatig hittünk benne és teljes erővel készültünk arra, hogy másfél év kihagyás után ismét együtt tölthetünk egy kellemes estét mindannyiótokkal. Sajnos a tegnapra kitűzött jelentkezési határidő lezárulta előtt több lemondás is érkezett, illetve ebből kifolyólag egyéb, a megvalósítást akadályozó probléma is felmerült, ezért így a főszervezők azt a fájdalmas döntés voltak kénytelenek meghozni, hogy a 2022. évre tervezett Gazdászbált lemondják.

Tisztában voltunk azzal, hogy a szokatlan – szinte rendkívüli – időpont nem a legmegfelelőbb az agrárszakemberek számára, ennek ellenére mi így is megpróbáltuk összeszervezni Szövetségünk legrangosabb, egyben legszínvonalasabb rendezvényét. Félre értés ne essék, a szerényebb jelentkezői létszám ellenére bálozhattunk volna, azonban nem kívánunk engedni abból a nívóból, amit elődeink már felépítettek és amihez már oly sokan hozzászoktunk, sőt elvárunk.

Ezért abban reménykedünk, hogy a hagyományokhoz híven 2023. januárjában ismét együtt vigadhatunk és örömködhetünk egymás társaságában.

Köszönjük mindenkinek, aki bejelentkezett, és velünk együtt bízott a bál pótlásában. Fáj a szívünk, hiszen már mi is nagyon vártuk, hogy újra együtt töltsünk egy remek estét.

Jövő januárig a türelmeteket és megértéseteket kérjük!

Addig is minden jót kívánunk!

Üdvözlettel:

Kovács-Csomor Zsolt, ÓGSz elnök

Dr. Tóth Tamás, ÓGSz elnökhelyettes

Hatvan Zoltán, ÓGSz titkár