INPUT program és igényfelmérés

Újabb városokkal bővült az INPUT program koordinátor hálózata, így már Mosonmagyaróváron is közvetlenül elérhetővé válnak a program szolgáltatásai.

Az INPUT program célja, hogy díjmentesen igénybe vehető rendezvényekkel, képzésekkel, mentorálással és nemzetközi utazásokkal segítsen Titeket megismerkedni a startupok és innovációk világával, ezzel elősegítse a hazai startup ökoszisztémák fejlődését és ösztönözze az innovatív vállalkozások létrejöttét, majd külpiacra jutását.

További információ: inputprogram.com

A Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karával együttműködésben készítettünk egy kérdőívet, hogy felmérhessük milyen rendezvényre és eseményekre tartanátok igényt leginkább a következő tanévben.
A kérdőív kitöltésével segítitek a munkánkat, hogy a számotokra leginkább releváns és hasznos programokat állíthassuk össze.

A kérdőív itt érhető el: https://startupapplication.typeform.com/to/WiDdpT

Ha kérdésetek lenne a programról vagy van egy jó ötletetek, keressétek bizalommal Sury Dalma, mosonmagyaróvári startup koordinátort, a következő elérhetőségek valamelyikén.

mobil: +36 70 573 4398
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.