Meghívó és Program - Óvári Gazdász Évfolyamok Találkozója

Ahogy a korábbiakban kiküldött meghívónkból már értesültetek róla, a mosonmagyaróvári Alma Mater, Akadémiánk a 2018/19-es tanévben ünnepli alapításának 200. évfordulóját. Az ünnepi programsorozat zárásaként 2019. május 25-én (szombaton) Gazdász-évfolyamokon Átívelő Találkozót tartunk, melyre minden egykori hallgatónkat és oktatónkat, az egyetemi karhoz kötődő személyeket nagy tisztelettel várunk.

Nagyon köszönjük azoknak, akik már regisztráltak a találkozóra. Akik ezt még nem tették meg és szeretnének résztvenni a rendezvényen, azokat kérnénk, hogy ezt tegyék meg 2019. április 15-ig az alábbi linken keresztül elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével, mivel az esemény látogatása ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött a szervezési feladatok létszámarányos alakítása okán:

https://mek200ev.sze.hu/evfolyamtalalkozo-urlap

A rendezvényt az egyetem területén felállított sátorban, valamint a várárokban, fesztivál jelleggel szervezzük meg. Természetesen a Te és családod részvételére is feltétlenül számítunk! A rendezvénnyel kapcsolatos építő jellegű ötleteidet is tisztelettel fogadjuk.

Amennyiben lehetőséged van rá, évfolyamtársaidat, ismerőseidet, a környezetedben élő óvári gazdászokat is buzdítsd az eseményen való részvételre (akár facebook-on is), hogy minél nagyobb létszámban tudjunk együtt nosztalgiázni és egy formalitásoktól mentes, kötetlen, "gazdászos" napot eltölteni.

 

A kötetlen évfolyamokon átívelő gazdásztalálkozó tervezett programja:

- Kapunyitás délelőtt 10 órakor (a főzésre vállalkozókat igény szerint természetesen már korábbi időpontban várjuk, ennek kérjük jelzését az alábbi elérhetőségek egyikén)

- Dékáni és elnöki köszöntő

- Ebéd a bográcsoknál (pörköltek, halászlevek, stb.) és a kitelepült vendéglátóknál (pecsenye sültek, kolbász, hurka, street food :) , stb.)

- A jó kedélyű beszélgetésekhez és nosztalgiázáshoz folyamatos háttérzenével szolgálunk minden generáció számára

- A mulatni vágyók szórakoztatásáról pedig Horváth Zoltán Réde gazdászbarátunk és Vörös István zenész, valamint Dankó Géza és Zenekara (a 100 Tagú Cigányzenekarból) gondoskodnak

- Kép- és filmvetítések fakultatív feladványokkal

- Bicentenáriumi kiállítások szabad látogatása a "B" és "PHARE" épületekben

- A gyerekek, unokák számára: ugrálóvár (felügyelettel), állatsimogató

- Az eseménnyel párhuzamosan zajlik a végzős évfolyam valétálása, melynek programjaira (emlékfa-ültetés, fogatos felvonulás, ballagás, fáklyás felvonulás a városban, valétabál) a nosztalgiázni vágyó öreggazdászok szabadon becsatlakozhatnak.

 

Bármilyen kérdés esetén az alábbi elérhetőségek valamelyikén állunk szíves rendelkezésedre:

Hatvan Zoltán

Tel: 0620/ 292 98 96

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vagy személyesen az Óvári Gazdászok Szövetsége Irodájában (9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 2., PHARE épület)

 

Megjelenésedben feltétlenül bízva, tisztelettel:

a Szervezők