Évfolyamokon átívelő évfolyam-találkozó május 25-én a 200. évfordulós ünnepségek zárásaként!

Kedves Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Mint már előttetek is ismert, a mosonmagyaróvári Alma Mater, Akadémiánk a 2018/19-es tanévben ünnepli alapításának 200. évfordulóját. Az ünnepi programsorozat zárásaként 2019. május 25-én Gazdász-évfolyamokon Átívelő Találkozót tartunk, melyre minden egykori hallgatónkat és oktatónkat, az egyetemi karhoz kötődő személyeket nagy tisztelettel várunk.

A rendezvényt az egyetem területén felállított sátorban, valamint a várárokban, fesztivál jelleggel szervezzük meg. Természetesen a Te és családod részvételére is feltétlenül számítunk! Kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével részvételi szándékodat legkésőbb 2019. április 15-ig jelezd, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos építő jellegű ötleteidet is tisztelettel fogadjuk:

https://mek200ev.sze.hu/evfolyamtalalkozo-urlap

 

 

Amennyiben lehetőséged van rá, évfolyamtársaidat, ismerőseidet, a környezetedben élő óvári gazdászokat is buzdítsd az eseményen való részvételre, hogy minél nagyobb létszámban tudjunk együtt nosztalgiázni és egy formalitásoktól mentes, kötetlen, "gazdászos" napot eltölteni.

Bármilyen kérdés esetén az alábbi elérhetőségek valamelyikén állunk szíves rendelkezésedre:

Szabó Zsolt

06 20 396 2782

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megjelenésedben feltétlenül bízva, tisztelettel:

a Szervezők