Tanévnyitó és Wittmann-díjak átadása - 2017. szeptember 1.

Megkezdődött az Alma Mater történetének 199. éve! A Széchenyi István Egyetem keretein belüli második tanévnyitó ünnepi kari tanácsülésen Szövetségünk nevében Fazekas Imre elnök adta át a Közgyűlésünk által odaítélt Albert Kázmér- és Wittmann Antal-díjakat nagyszerű gazdásztársainknak. Előbbivel Dr. Csavajda Évát és Dr. Tóth Tamást, utóbbival Dr. Gulyás Lászlót és Dr. Réti Józsefet tüntette ki szervezetünk.

A Mosonmagyaróvári Városi TV ünnepségen készült felvételei:

 

 

Az ünnepséget Dr. Szalka Éva dékánasszony beszéde nyitotta meg, majd az első évfolyamos hallgatók beiktatását Dr. Kovács Attila dékánhelyettes úr vezette le. 

 

 

 Balekjainkat Mosonmagyaróvár város részéről Fehérné Dr. Bodó Mariann jegyzőasszony köszöntötte ezen alkalomból.

 

 

Az ünnepséget a gyémánt és arany díszoklevelek átadása zárta, idén az 1957-ben és 1967-ben végzett évfolyam tagjai kapták meg a 60 és 50 évvel ezelőtti diplomaszerzésük jubileuma alkalmából e kitüntető elismerést. Az évfolyamok nevében Gáspár Jenő aranydiplomás agrármérnök szavalta el erre az alkalomra írt versét és köszönte meg az Alma Mater által odaítélt díszdiplomát.

 

 

A díjazottaknak és díszokleveles gazdásztársainknak ezúton is gratulálunk, a friss első évfolyamos hallgatóknak pedig sikeres tanulmányokat és boldog diákéveket kívánunk! 

 

 

 

 

A duoinfomovar. hu által készített képek ide kattintva tekinthetők meg.

A kisalfold.hu általá készített képek ide kattintva tekinthetők meg.

Fotók: Milkovits Tibor, duoinfomovar.hu