Meghívó évbúcsúztató Gyertyafényes Vacsorára - 2014. december 18.

Kedves Óvári Gazdászok, Kedves Barátaink!

Ismét itt az ideje és a lehetősége a szokásos év végi találkozásunknak, amit elődeink jó érzékkel, tudatosan "Gyertyafényes Vacsorának" neveztek el.

Az idén ez december 18-ra, csütörtökre esik. Vacsorázni mindenképpen szokott a gazdászok többsége is. Mivel erre a napra külön készülni, kiöltözni nem kell, gondolom nem túl nagy gond rábeszélni kedveseinket, feleségeinket, ha kell beosztottunkat arra, hogy vigyen el bennünket az egyetem konyhájáig.

A vacsora nem tart reggelig, éjfélkor sincs tombola, mindenki addig marad, amíg jókedve engedi. Ezen este alkalmat ad arra is, hogy röviden beszámoljunk az ÓGSz ez évi tevékenységéről, közeljövőbeli terveiről (legfontosabb mindig a soron következő Gazdászbál - 2015.01.31.)

Ez az este a kötetlen, kortalan, beosztás nélküli baráti, családi beszélgetések estéje.

Az elmúlt két évben örömmel tapasztaltuk, hogy valóban növekvő igénnyel állunk szemben, ezért tisztelj meg bennünket azzal, hogy vagy írásban, vagy szóban visszajelzed részvételi szándékodat.

Nagyon fontos!

Ezen a napon avatjuk Dr. Masch Antal, az ország első mezőgazdasági akadémiai igazgatójának szobrát (Óvár hazánkban elsőként, 140 éve kapott akadémiai rangot!). A szobor avatására 15 órai kezdettel kerül sor a Vár épülete előtt, az esemény részletes meghívója ide kattintva válik olvashatóvá. Várhatóan megtisztelnek bennünket magas szintű vendégek is, akikkel az avatás után sétálunk át az Egyetem Étterembe.

A vacsora konkrét kezdete 17:30-ra tehető. Akkor sem követsz el semmiféle bűnt, ha munkád vagy programod későbbi érkezést enged csak meg (kérünk, jelezd az időpontot).

Nagy szeretettel várunk!

Üdvözlettel: Fazekas Imre

 

A rendezvény részletes meghívója ide kattintva tölthető le!