II. VinÓvár Boresemény

Kedves Óvári Gazdászok! Kedves Barátaink!

Szeretnénk első kézből tájékoztatni Titeket legújabb eseményünkről, amelynek előkészületeiben az Óvári Gazdászok Szövetsége társszervezőként teljes mellszélességgel részt vesz.

2021. szeptember 25-én több helyszínen (Alma Materünk megújult várépülete, PHARE-épület, "B" épület Aula és Várkert Kávézó) megrendezésre kerülő II. VinÓvár városi és régiós szinten is jelentős és színvonalas gasztro-kulturális esemény lesz. A tavalyi teltházas, több száz főt megmozgató első rendezvény után idén mind méretében, mind programkínálatát és kísérő rendezvényeit tekintve szintet lép az esemény.

Csatoltan küldünk egy bemutatkozó anyagot, amely egyben egy exkluzív ajánlat is az Óvári Gazdászok Szövetsége részéről, amely lehetőséget biztosít nemcsak a rendezvényen való kiemelt részvételre, hanem ezen túlmenően a zártkörű kísérőrendezvények látogatására is.

Ez az esemény reményeink szerint kárpótol minket az utóbbi időszakban meghiúsult személyes találkozásokért és az elmaradt januári Gazdászbálért.  

Amennyiben kollégák céges szinten, vagy akár nagyobb baráti társaságok részt vennének az eseményen a lentebbi ajánlatban szereplő csomag kiválasztását követően az alábbi elérhetőségeken Hatvan Zoltán titkárnál tudjátok bebiztosítani a részvételeteket.

 

Hatvan Zoltán
Titkár
Óvári Gazdászok Szövetsége
+ 36 70/321-8851
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A kiválasztott csomagok tartalmát az igénybe vett szolgáltatások és a résztvevői létszám tekintetében rugalmasan tudjuk alakítani. 

A korábbi tapasztalatok alapján meghívásunk többféle igénynek is képes megfelelni: egyrészt tökéletes alkalom cégek munkatársai számára szervezendő csapatépítő eseményként, másrészt kiváló lehetőség vállalkozások együttműködésének erősítésére, partnertalálkozó megvalósítására, partner cégek képviselőinek vendégül látására. Harmadik opcióként pedig a nagyobb baráti társaságok, évfolyamok összejövetelét említjük, amelyre egyedi kedvezőbb díjszabást tudunk biztosítani, amennyiben a csatolt fájlban szereplő pluszszolgáltatásokra nem tartotok igényt. Erről további információt a fentebb megadott elérhetőségeken kérhettek. A távolabbról érkezők számára a szállásfoglalás intézésében szintén rendelkezésre állunk.

Kedvcsinálóként mutatunk egy videót, a tavalyi VinÓvárról: https://youtu.be/ftk72OgH2dE

A Kisalföld friss cikke is beharangozza a rendezvényt:
Szeptemberben újra együtt borozhatunk a VinÓváron
https://www.kisalfold.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/szeptemberben-ujra-egyutt-borozhatunk-a-vinovaron-10910419/

Bízunk benne, hogy személyesen is találkozhatunk a rendezvényen!

További információ: https://vinovar.hu/
 

További érdekességekért látogassák meg Facebook oldalunkat is!