Dicső múltunk III. – A Magyaróvári Gazdasági Akadémia szerepe mezőgazdaságunk 200 éves fejlődésében

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy Tenk Antal méltán népszerű Dicső múltunk sorozatának harmadik, egyben befejező kötete elérhető a Gazdászbolt termékei között.

 

 

 Dr. Tenk Antal professor emeritus - a Dicső múltunk könyvsorozat írója

 

 

 

A Dicső múltunk első és második kötetét követően megjelent a Dicső múltunk III. – A Magyaróvári Gazdasági Akadémia szerepe mezőgazdaságunk 200 éves fejlődésében című kiadvány is Dr. Tenk Antal professor emeritus tollából. A harmadik kötet részben az előző kötetekre alapozva bemutatja az intézménynek és az itt végzett szakembereknek a hazai mezőgazdaság fejlődésére gyakorolt hatását közel 600 oldalon keresztül. A grandiózus kiadványban a szerző történelmi korszakokra lebontva ismerteti, hogy a magyaróvári agrár-felsőoktatási intézmény mivel járult hozzá a hazai mezőgazdaság különböző ágainak fejlődéséhez. A monográfiában több, mint 60 táblázat és közel 300 fénykép és életút bemutatásával ismerhetjük meg a honi agrárium elmúlt két évszázadának főbb eseményeit, kiemelten az Alma Materhez kötődő személyek szerepét annak virágzásában.

Dr. Tenk Antal terjedelmes befejező kötettel zárta a Dicső múltunk sorozatot

 

Természetesen a korábbi nagy sikerű kiadványok, a Dicső múltunk első és második kötete is megvásárolható a Gazdászboltban.

Dr. Tenk Antal Dicső múltunk I.-II. kötetei is egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek az olvasók körében 

Bővebb információ és kiadványrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; 06203962782

 

 

 További érdekességekért látogassák meg Facebook oldalunkat is!